tv andere aanraders

tv andere aanraders VPRO Thema: Mannen volgens vrouwen Ned.3, 20.30-21.55u. De ideale man van nu. Wie is hij? Wat doet hij? Hoe ziet hij eruit? Hoe gedraagt hij zich? VPRO Thema laat vrouwen de ideale man anno 2008 construeren. Een levendige, bijna letterlijke montage van het net zo vaak verfoeide als beminde verschijnsel man. Belgie, Antwerpen, 01 juli 2008, Vlamingen, Belgen man mannen vrouwen bevolking volk Winkelstraat in Antwerpen Vlaanderen consument markteconomie recessie cijfers economische groei dalende koopkracht werkgelegenheid consumenten groeicijfers mensen vertrouwensindices uitgaven consument bestedingen geld bestedingspatroon shoppingcenter winkelend publiek winkelende belgen en toeristen nederlanders inkopen doen uitgavenpatroon Belg Belgen uitgaven uitgeven besteden besteding consumentenvertrouwen economisch steden stad koopkracht uitgeven geld handel Winkelstraat Meir volk bevolking foto; Peter Hilz Hilz, Peter

VPRO Thema: Mannen volgens vrouwenNed.3, 20.30-21.55u.

De ideale man van nu. Wie is hij? Wat doet hij? Hoe ziet hij eruit? Hoe gedraagt hij zich? VPRO Thema laat vrouwen de ideale man anno 2008 construeren. Een levendige, bijna letterlijke montage van het net zo vaak verfoeide als beminde verschijnsel man.

Het zesde zintuig: plaats delictRTL4, 21.30-22.30u.

Beau van Erven Dorens presenteert deze nieuwe realityserie waarin twaalf kandidaten worden getest die menen over paranormale gaven te beschikken. De serie spitst zich toe op vragen van nabestaanden rondom onopgeloste misdrijven. Wie kan de energie van het slachtoffer voelen?