op nrcnext.nl

In de weblogs

Jij verdient opslag

Verdien je wel genoeg? De meeste mensen vinden dat het beter kan. Maar vragen om opslag, dat is ook weer zo wat. Econoom Erica Verdegaal geeft op haar weblog negen tips voor alle hindernissen die jou beletten om je dik verdiende opslag te krijgen.

Volg tips van Erica Verdegaal op nrcnext.nl/erica

Zwanger en nu?

„Hoera, er komt een kindje”, schrijft Loopbaancoach Sietske Veen. Maar er moet nu veel worden geregeld, zeker als je zwangerschap en werk wilt combineren. Hoe vertel je het aan je baas, en waar heb je recht op? Sietske geeft oplossingen.

Bekijk Sietskes weblog: nrcnext.nl/loopbaan

Smakelijk Italië

Janneke Vreugdenhils columns over het Italiaanse eten tijdens haar vakantie, doen de lezers op haar weblog ook daarnaar verlangen. Anne-Riet komt met een kookboekentip, en Anne beschrijft haar pasta met drie soorten kaas, uitgebakken rookspekjes, ham, olijven, artisjokkenharten, en knoflook.

Praat mee over Italiaans eten op nrcnext.nl/koken