Verijdelde kaping in Rotterdam

Verijdelde kaping in Rotterdam rotterdam. Een Boeing 737 van Transavia die op het punt stond naar Bodrum in Turkije te vertrekken, is gisteren op Rotterdam Airport uren aan de grond gehouden na een dreigtelefoontje. Volgens het Openbaar Ministerie zou het om een geplande kaping gaan. Twee mannen en een vrouw zijn gearresteerd en uit het vliegtuig gehaald. In het toestel, dat om 15.20 uur zou vertrekken, zaten 114 passagiers. Na bijna zes uur mochten ze het vliegtuig verlaten. Ze werden ter plekke opgevangen. Het vliegveld werd niet ontruimd. Foto AP Passengers leave a plane at Rotterdam Airport, Netherlands, Tuesday, Aug. 26, 2008. Airport police evacuated a passenger plane that was grounded for hours due to a phone call threat. Police spokesman Joost Wezemer said it was not certain whether the threat of a possible hostage-taking or hijacking aboard the Transavia flight to Bodrum, Turkey, was a hoax. He said two men and a woman were detained for questioning. The plane lay on the tarmac at Rotterdam Airport for more than five hours with more than 110 passengers before being emptied. (AP Photo/Rob Keeris)
Verijdelde kaping in Rotterdam rotterdam. Een Boeing 737 van Transavia die op het punt stond naar Bodrum in Turkije te vertrekken, is gisteren op Rotterdam Airport uren aan de grond gehouden na een dreigtelefoontje. Volgens het Openbaar Ministerie zou het om een geplande kaping gaan. Twee mannen en een vrouw zijn gearresteerd en uit het vliegtuig gehaald. In het toestel, dat om 15.20 uur zou vertrekken, zaten 114 passagiers. Na bijna zes uur mochten ze het vliegtuig verlaten. Ze werden ter plekke opgevangen. Het vliegveld werd niet ontruimd. Foto AP Passengers leave a plane at Rotterdam Airport, Netherlands, Tuesday, Aug. 26, 2008. Airport police evacuated a passenger plane that was grounded for hours due to a phone call threat. Police spokesman Joost Wezemer said it was not certain whether the threat of a possible hostage-taking or hijacking aboard the Transavia flight to Bodrum, Turkey, was a hoax. He said two men and a woman were detained for questioning. The plane lay on the tarmac at Rotterdam Airport for more than five hours with more than 110 passengers before being emptied. (AP Photo/Rob Keeris) Associated Press