tv nieuws en documentaires

tv nieuws en documentaires Arsenal-FC Twente Ned.3, 20.30-22.50u. Rechtstreeks verslag van de return in de voorronde voor de Champions League. De vorige ontmoeting eindigde in een 2-0 voor de club uit Londen. Toch waren er toen ook kansen voor FC Twente, van Romano Denneboom en Marko Arnautovic. Met voor- en nabeschouwing. Arsenal player Emmanuel Eboue left, and FC Twente player Luke Wilkshire vie for the ball during the third round first leg Champions League qualifying match at Gelredome stadium in Arnhem, eastern Netherlands, Wednesday Aug. 13, 2008. (AP Photo/Ermindo Armino) Associated Press

Arsenal-FC TwenteNed.3, 20.30-22.50u.

Rechtstreeks verslag van de return in de voorronde voor de Champions League. De vorige ontmoeting eindigde in een 2-0 voor de club uit Londen. Toch waren er toen ook kansen voor FC Twente, van Romano Denneboom en Marko Arnautovic. Met voor- en nabeschouwing.