Tv met een mystiek tintje

(Bijna) alles in één: LG M94D

Handig voor de krappe studentenkamer: een computermonitor die meteen dienst doet als televisie.

De M94D van LG is er van 19 tot 22 inch. Het scherm telt 1680 x 1050 pixels. Dat is niet Full HD, maar met twee hdmi-aansluitingen, scart- en componentstekkers past bijna alles op dit scherm en kun je met de ingebouwde dvb-t tuner tv kijken. Degene die het LG persbericht schreef was in een poëtische bui of had drugs gebruikt: er wordt geneuzeld over contrastratio’s waarin zwart „zo zwart is als de donkerste nacht” en het wit „zo wit als krakend verse sneeuw”. Over de mystieke uitstraling van de schuin geslepen facetrand en de rustiek blauwe aan/uit knop. Pffrt.

Wat je wilt weten is: past er een Digitenne-smartcard in dit scherm zodat je meer kunt kijken dan alleen Nederland 1, 2, 3 en een verdwaalde Duitse zender? Nee dus.

Marc Hijink

Prijs: 219 tot 319 euro. Meer specificaties op nrc.nl/hebben

    • Marc Hijink