tv film

tv film In her shoes (Curtis Hansen, 2005) RTL5, 20.30-23.00u. De plot van In her shoes stelt weinig voor: twee zussen die alleen hun schoenmaat met elkaar gemeen hebben, leren dat familiebanden uiteindelijk toch niet door te snijden zijn. De film wordt gered door de uitstekend acterende Toni Collette en Cameron Diaz.
tv film In her shoes (Curtis Hansen, 2005) RTL5, 20.30-23.00u. De plot van In her shoes stelt weinig voor: twee zussen die alleen hun schoenmaat met elkaar gemeen hebben, leren dat familiebanden uiteindelijk toch niet door te snijden zijn. De film wordt gered door de uitstekend acterende Toni Collette en Cameron Diaz.

In her shoes(Curtis Hansen, 2005)RTL5, 20.30-23.00u.

De plot van In her shoes stelt weinig voor: twee zussen die alleen hun schoenmaat met elkaar gemeen hebben, leren dat familiebanden uiteindelijk toch niet door te snijden zijn. De film wordt gered door de uitstekend acterende Toni Collette en Cameron Diaz.