3 spelen

Laat ze uit elkaar spatten
Laat ze uit elkaar spatten notdoppler.com

Bubbels schieten

www.notdoppler.com/bubbleshooter.php

Vooraf een waarschuwing: dit spel is verslavend, alleen spelen als je tijd hebt! Een van de leukste dingen van een nieuw apparaat/meubel/gadget is om het bubbeltjesplastic waarin het is verpakt kapot te knallen. Met het spel Bubble shooter kan dat online. Het doel is om zoveel mogelijk bubbels uit het veld te ruimen. Je schiet één bubbel richting bubbelveld, als er drie of meer van dezelfde kleuren tegen elkaar komen, ontploffen ze. Met de muis schiet je ze in de goede richting. De meeste punten scoor je door ‘lawines’ te veroorzaken: bubbels die van de rest worden afgesneden door een ontploffing elders en daardoor ook uit elkaar spatten. Heb je met een schot al een paar keer geen bellen stukgemaakt, dan komt er voor straf een rijtje nieuwe bij. Game over? Paar keer klikken en je begint opnieuw met een vers veld bubbels. (NC)