3 DANSEN

Betty Ditto van The Gossip Foto AFP Betty Ditto from the US punk group The Gossip performs on the Miles Davis Hall during the 42nd Montreux Jazz Festival on late July 10, 2008 in Montreux. The festival runs from July 4 to July 19. AFP PHOTO / FABRICE COFFRINI AFP

10 jaar Pop-O-Matic

Utrecht: Tivoli. Van 27 t/m 29 augustus. Passepartout: 20 euro. Inl/res: 0900-2358486 & www.tivoli.nl

De wekelijkse dansavond Pop-O-Matic bestaat tien jaar en is uitgegroeid tot de meest populaire avond in Utrecht. Dit wordt gevierd met een driedaags festival met o.a. The Gossip, Belle and Sebastian (dj-set), The Bees, The Madd, Rico en Sticks, GEM en natuurlijk geestelijk vader en resident van Pop-O-Matic dj St. Paul. The Gossip trapt vanavond het festival af. Vanaf 23.30 uur is er de Pop-O-Matic dansnacht met Lefties Soul Connection (live) en voormalig Pop-O-Matic dj Gijsbert Kamer (De Volkskrant).