2 inlijsten

Fotolijst per post

Vouwbare fotolijst

www.getframed.de, 8 euro incl. verzendkosten

E-mail is leuk, maar er gaat toch nog steeds niets boven een ‘echte’ brief, van papier en inkt. Hetzelfde geldt voor foto’s. Een digitaal aan te klikken kiekje haalt het niet bij de haarscherpe afdruk die je opstuurt aan je geliefde. Als je zeker wilt weten dat die foto niet bij het oud papier belandt, stuur je het lijstje gewoon mee – een grappige alles-in-éénoplossing van de Duitse ontwerper Daniel Rohr en zijn Italiaanse kompaan Matteo Carbonoli. Get Framed is een kartonnen envelop met ruimte voor een standaardformaat foto van 10 bij 15 centimeter en een persoonlijke boodschap. Er hangt een lange flap aan met vouwlijnen die je zonder lijm of schaar omvouwt tot een passend fotolijstje, om neer te zetten of op te hangen. De instructies staan op de binnenkant van de envelop. Verkrijgbaar in zes kleuren. (CJ)