tv andere aanraders

tv andere aanraders Uitstel van executie RTL4, 20.30-21.30u. Het tv-aanbod barst van de programma’s waarin huizen worden verbouwd. Dit format doet meer dan alleen een beetje verven. Martijn Krabbé helpt samen met een makelaar, hypotheekadviseur en budgetcoachmensen die hebben gehoord dat hun huis op een veiling wordt verkocht. Nederland, Rotterdam, 12 augustus 2008, Droomhuis te Koop, Huis kopers woning wonen Makelaars Vastgoed makelaar huizen prijzen woningmarkt pand woonhuis Vraagprijs perceel huizenmarkt hypotheek onroerend goed vastgoed appartement Vereniging van Eigenaren eigen huis kopen verkopen onroerendgoed makelaars makelaardij Timpaan / centrum R'dam foto: Peter Hilz Hilz, Peter

Uitstel van executieRTL4, 20.30-21.30u.

Het tv-aanbod barst van de programma’s waarin huizen worden verbouwd. Dit format doet meer dan alleen een beetje verven. Martijn Krabbé helpt samen met een makelaar, hypotheekadviseur en budgetcoachmensen die hebben gehoord dat hun huis op een veiling wordt verkocht.