Radio Voorkeur

Kunststof. Het praatprogramma over cultuur en media ontvangt zanger Huub van der Lubbe van De Dijk. De band nam een nieuwe cd op in Brussel en dus heet de cd toepasselijk Brussel. Voor Huub van der Lubbe ging een droom in vervulling. Hij nam met King of Soul Solomon Burke een duet op, Enough is Enough wat in goed Nederlands Het moet en het zal werd. Radio 1, 19.04-20.00u.

Napels. De gedroomde toekomst van rolstoeltennister Esther Vergeer. Radio 5, 20.02-21.00u.

Amoroso. Klassieke muziek rond een thema, deze keer vogels. Met o.a. Rimski-Korsakoff: Dans van de vogels, Vivaldi: Concert voor fluit en strijkorkest ‘Il gardellino’ (de distelvink), Rameau: Le rappel des oiseaux, uit Nouvelles suites, Respighi, Gli Uccelli (de vogels), John Bennet: Venus – birds whose mournful tunes. Radio 4, 23.02-0.00u.

Casa Luna – zomereditie. Herhaling van gesprekken uit het afgelopen seizoen, gekozen door luisteraars. Vannacht een gesprek met Annemarie Haverkamp, moeder van een gehandicapte zoon, Job. Ze schreef er een boek over met als titel: Job, een zeldzaam jongetje. Radio 1, 0.02-0.45u.