Dit is mijn tent (2)

Dit is mijn tent (2) klik@nrc.nl Marije Broekhuijsen uit Wageningen kampeerde met vrienden van de studentenklimvereniging IBEX op een gletsjer (zo’n 3.300 meter hoog) in het Zwitserse Wallis. „Goedkope camping met voldoende water (gesmolten sneeuw) en schoon sanitair (kuiltje in de sneeuw). Jammer dat een fikse sneeuwstorm van bijna twee dagen ons in de tent hield, maar daarna genoten we van het prachtige uitzicht op de Matterhorn.” Broekhuijsen, Marije

Marije Broekhuijsen uit Wageningen kampeerde met vrienden van de studentenklimvereniging IBEX op een gletsjer (zo’n 3.300 meter hoog) in het Zwitserse Wallis. „Goedkope camping met voldoende water (gesmolten sneeuw) en schoon sanitair (kuiltje in de sneeuw). Jammer dat een fikse sneeuwstorm van bijna twee dagen ons in de tent hield, maar daarna genoten we van het prachtige uitzicht op de Matterhorn.”