Bommenvest in Baquba

Bommenvest in Baquba Baquba. Dit geboeide meisje in de Iraakse stad Baquba zou een zelfmoordterroriste zijn met een bommenvest om. Volgens de Iraakse politie, die de foto aanleverde, is ze vijftien jaar. Persbureau AP meldt dat agenten haar dwongen voor de verzamelde pers te bekennen dat ze zich wilde opblazen. Maar het meisje zei dat ze de aanslag nooit had willen uitvoeren. Volgens het Amerikaanse leger heeft ze zichzelf aangegeven. Foto AP In this photo released by the Iraqi Police on Monday, Aug. 25, 2008, a girl who police suspected of being a suicide bomber is seen handcuffed to railings in a street in Baqouba, Iraq, on Sunday, Aug. 24, 2008 according to police. Iraqi police presented a teenage girl caught wearing an explosives vest to reporters on Monday, prodding her in the presence of the media to confess to plans to stage a suicide bombing. But the girl appeared confused and denied the allegation, saying that she never intended to carry out the attack and wanted to remove the vest. The circumstances of her arrest remained unclear. U.S. officials said she had turned herself in, while local police said she was caught after arousing suspicion (AP Photo/Iraqi Police) ** EDITORIAL USE ONLY ** Associated Press