3 FESTIVAL

Racoon Foto Andreas Terlaak 04-06-2006 CONCERT: RACOON: PINKPOP 2006 LANDGRAAF Op de foto Bart van der Weide van Nederlands popband van dit moment Racoon. Copyright: Andreas Terlaak Terlaak, Andreas

Nazomerfestival

Zeeland. Van 26 augustus t/m 6 september. Inl: www.nazomerfestival.nl

Zeeland viert voor de 8e maal het Nazomerfestival. Vier eigen producties vormen de basis van het programma. Het festival opent vandaag in de Centrale Opslag voor Radioactief Afval in Borssele met Kwartet van Heiner Müller. Woonhuizen in Zeeuwse straten zijn het decor voor het huiskamerdrama Vandaag geen vis. Nadat de theaterproducties op locatie in première zijn gegaan biedt het festival vanaf 29 augustus een gevarieerd aanbod met theater, dans, literatuur, beeldende kunst en veel muziek, o.a. een optreden van de Zeeuwse band Racoon.