1 wonen

Van Heeswijk maakt ook boomhutten (op foto boomhut nr. 11) met glijbanen, schommels en loopbruggen. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mediteren in een boomhut

www.boomhut.nl, vanaf 9.500 euro exclusief btw

Wie denkt dat boomhutten alleen leuk zijn voor kinderen, heeft het mis. Waarom zou je je als volwassene niet af en toe eens in een boomhut terugtrekken om te mediteren of te schilderen? Als je vaak thuis werkt, kun je hem zelfs inrichten als kantoor. En op een zwoele zomeravond kun je op de veranda een glaasje wijn drinken. Een boomhut is een aanwinst voor je leven, beweert natuurliefhebber Frank van Heeswijk – oprichter van boomhut.nl. Hij maakt een boomhut precies zoals jij wilt, robuust en natuurlijk of juist strak en modern. De levertijd is ongeveer een maand. Krijg je al zin om op enkele meters hoogte mee te wiegen met de takken en vanuit je eigen boomhut te genieten van de kwetterende vogels? Vergeet dan niet je spaarrekening te plunderen, een standaard boomhut kost 9.500 euro exclusief btw. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt, met glijbanen, schommels en loopbruggen. Beschik je niet over een grote, sterke boom, of heb je last van hoogtevrees, dan kun je altijd nog kiezen voor een loungeplek voor in de tuin, want die maakt het bedrijf ook. (BR)