tv nieuws en documentaires

tv nieuws en documentaires Obama ’08 Ned.3, 19.30-20.21u. Talkshow vanuit de VS over de Democratische conventie. De Democraten kiezen officieel hun kandidaat voor het presidentschap. Presentatie: Joost Karhof en Jörgen Raymann. Prem Radhakishun gaat als verslaggever op jacht naar de kleurrijke verhalen op straat. Democratic presidential candidate Sen. Barack Obama, D-Ill. smiles as he arrives for dinner at a restaurant in Chicago, Friday, Aug. 22, 2008. (AP Photo/Alex Brandon) Associated Press

Obama ’08Ned.3, 19.30-20.21u.

Talkshow vanuit de VS over de Democratische conventie. De Democraten kiezen officieel hun kandidaat voor het presidentschap. Presentatie: Joost Karhof en Jörgen Raymann. Prem Radhakishun gaat als verslaggever op jacht naar de kleurrijke verhalen op straat.