Tennisser Nadal zet zegereeks voort

Tennisser Nadal zet zegereeks voort Het hadden eigenlijk de Spelen van Roger Federer moeten worden. Maar waar de Zwitserse tennisser in de kwartfinale werd uitgeschakeld, zette Rafael Nadal zijn zegereeks van de afgelopen maanden voort op het hardcourt van Peking. In de finale won de Spanjaard van de Chileen Fernando Gonzalez. En een dag later loste hij Federer af als de nieuwe nummer één van de wereld. Foto AFP Rafael Nadal of Spain covers himself with the Spanish flag on the podium after receiving the gold medal for his victory over Fernando Gonzalez of Chile in their men's singles gold medal final tennis match during the 2008 Beijing Olympic Games on August 17, 2008. Nadal took gold with a 6-2, 7-6, 6-3 (3-0) victory. AFP PHOTO / JOE KLAMAR
Tennisser Nadal zet zegereeks voort Het hadden eigenlijk de Spelen van Roger Federer moeten worden. Maar waar de Zwitserse tennisser in de kwartfinale werd uitgeschakeld, zette Rafael Nadal zijn zegereeks van de afgelopen maanden voort op het hardcourt van Peking. In de finale won de Spanjaard van de Chileen Fernando Gonzalez. En een dag later loste hij Federer af als de nieuwe nummer één van de wereld. Foto AFP Rafael Nadal of Spain covers himself with the Spanish flag on the podium after receiving the gold medal for his victory over Fernando Gonzalez of Chile in their men's singles gold medal final tennis match during the 2008 Beijing Olympic Games on August 17, 2008. Nadal took gold with a 6-2, 7-6, 6-3 (3-0) victory. AFP PHOTO / JOE KLAMAR AFP