Dit is een artikel uit het NRC-archief
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Boeken

Radiomagazine vanuit bibliotheek

Rotterdam, 25 aug. Vijf kleine publieke omroepen gaan vanaf 1 september dagelijks een radiomagazine uitzenden vanuit de Openbare Bibliotheek Amsterdam. Het radioprogramma met gasten uit de wereld van cultuur, politiek en maatschappij heet OBA Live en is een voortzetting van Desmet Live. De omroepen Human, IKON, LLink, NMO en NIO nemen ieder een vaste dag van de week voor hun rekening. Op maandag en woensdag is dat omroep LLink met de presentatoren Pieter Hilhorst (maandag) en Teun van de Keuken (woensdag), dinsdag zenden de moslimomroepen NMO en NIO om en om uit met presentatrice Hatiçe Kursun, op donderdag is de IKON aan de beurt met Jurgen Maas en op vrijdag presenteert Theodor Holman van HUMAN het programma.

OBA Live is via de website www.obalive.nl ook te zien