radio

radio Radio 1 Vanaf vandaag nieuwe programmering. De avond blijft ongeveer zoals die was, overdag wordt het als volgt: 06.00u. Radio 1-Journaal (NOS) ‘Nieuws, sport, achtergronden’ 09.30u. Goedemorgen Nederland Radio (KRO) ‘Actualiteitenmagazine’ 10.30u. Dit is de dag (EO) ‘Talkshow met Tijs van den Brink en Arie Boomsma’ 12.15u. Lunch (NCRV) ‘Afwisselend en dynamisch programma dat nieuws vanuit verrassende invalshoek belicht, met ervaringen en meningen van gewone mensen en de nieuwsquiz’ 13.15u. Stand.nl (NCRV) ‘Een gast moet zijn of haar standpunt over een actuele en prikkelende stelling verdedigen’ 13.30u. De praktijk (AVRO) ‘Gezondheidsmagazine’ 14.30u. Villa VPRO (VPRO) ‘Actueel en totaal programma, met reportages, wetenschap, debat en onderzoeksjournalistiek’ 16.00u. Radio Kassa (VARA) ‘Consumentenprogramma’ 16.30u. Radio 1-Journaal (NOS) ‘Nieuws, sport, achtergronden’ 18.30-19.00u. Stand.café (NCRV) ‘Discussieprogramma over het nieuws van de dag’ Nederland-Assen (Dr)17-09-2003. Omgeving Assen paard in de mist, het noorden werd vandaag tot laat in de ochtend gehuld in een dikke mist. Foto: Sake Elzinga Elzinga, Sake

Radio 1 Vanaf vandaag nieuwe programmering. De avond blijft ongeveer zoals die was, overdag wordt het als volgt:

06.00u. Radio 1-Journaal (NOS) ‘Nieuws, sport, achtergronden’

09.30u. Goedemorgen Nederland Radio (KRO) ‘Actualiteitenmagazine’

10.30u. Dit is de dag (EO) ‘Talkshow met Tijs van den Brink en Arie Boomsma’

12.15u. Lunch (NCRV) ‘Afwisselend en dynamisch programma dat nieuws vanuit verrassende invalshoek belicht, met ervaringen en meningen van gewone mensen en de nieuwsquiz’

13.15u. Stand.nl (NCRV) ‘Een gast moet zijn of haar standpunt over een actuele en prikkelende stelling verdedigen’

13.30u. De praktijk (AVRO) ‘Gezondheidsmagazine’

14.30u. Villa VPRO (VPRO) ‘Actueel en totaal programma, met reportages, wetenschap, debat en onderzoeksjournalistiek’

16.00u. Radio Kassa (VARA) ‘Consumentenprogramma’

16.30u. Radio 1-Journaal (NOS) ‘Nieuws, sport, achtergronden’

18.30-19.00u. Stand.café (NCRV) ‘Discussieprogramma over het nieuws van de dag’