Dit is mijn tent (1)

Dit is mijn tent (1) klik@nrc.nl „We hebben in de voortent een stellage”, schrijft Elise Ruiter uit Zwolle. „Bovenop de driepits Coleman-brander, zodat je rechtop kunt staan bij het koken. Ideaal. Eronder staat een kruidenmandje, een met broodbeleg. Groente en fruit liggen op de rekjes, de bestekbak ligt voor het grijpen. Eronder een koffertje met EHBO-spullen. Best geordend, dus.” In de rubriek klik@nrc.nl staat elke dag een lezersfoto. Deze week is het thema: ‘Dit is mijn tent’. Verstuur de foto in jpg-formaat. Vergeet niet je naam, woonplaats en een beschrijving mee te sturen. Personen die op de foto staan moeten instemming met publicatie. Hoe ziet jouw tent er van binnen uit? Netjes opgeruimd of een ware bende? Stuur een foto van je tent, inclusief de inhoud, naar klik@nrc.nl. Ruiter, Elise

„We hebben in de voortent een stellage”, schrijft Elise Ruiter uit Zwolle. „Bovenop de driepits Coleman-brander, zodat je rechtop kunt staan bij het koken. Ideaal. Eronder staat een kruidenmandje, een met broodbeleg. Groente en fruit liggen op de rekjes, de bestekbak ligt voor het grijpen. Eronder een koffertje met EHBO-spullen. Best geordend, dus.”