4 kijken

Avril Lavigne best bekeken

Meest bekeken filmpjes tinyurl.com/yj7pbh

Nooit van Avril Lavigne gehoord? Dan ben je misschien niet meer van deze tijd. Want haar videoclip Girlfriend is het meest gedownloade filmpje op YouTube aller tijden. Een onnozel puberclipje dat maar liefst ruim 97 miljoen keer bekeken is! En van die soort staan er helaas meer in de top-10. De zilveren keuze is beter voorstelbaar: The Evolution of Dance is een fantastische act van een onbekende Amerikaanse comedian met een zes minuten durende serie dansbewegingen in alle mogelijke muziekstijlen sinds het tijdperk van de rock-’n-roll. Bijzonder is het brons voor het Spaanstalig filmpje Lo que tú Quieras Oír, een romantisch verhaal over een vrouw die de werkelijkheid naar haar hand zet. Op tien een keihard lachende baby waarvan je zelf vrolijk wordt. Vanaf deze pagina klik je ook door naar de meest bekeken filmpjes van deze maand en van vandaag. (CJ)

Met bijdragen van Carola Janssen, Lineke Nieber, Marije Ravelli