3 OPENLUCHTFILM

Bløf Foto Andreas Terlaak 05-06-2006 CONCERT: BLOF: PINKPOP 2006 LANDGRAAF Op de foto Paskal Jacobsen met gast artiest uit Cuba. Copyright: Andreas Terlaak
Bløf Foto Andreas Terlaak 05-06-2006 CONCERT: BLOF: PINKPOP 2006 LANDGRAAF Op de foto Paskal Jacobsen met gast artiest uit Cuba. Copyright: Andreas Terlaak Terlaak, Andreas

Een manier om thuis te komen

Den Haag: Spuiplein. Aanvang: 21.30u. www.filmhuisdenhaag.nl

Tot en met 28 augustus programmeert Filmhuis Den Haag een reeks films met als centrale thema ‘reizen’. Vanavond neemt Bløf je mee met hun muzikale reis in de documentaire Een manier om thuis te komen (2007). Bløf heeft gedurende vier jaar de hele wereld afgereisd voor een muzikale samenwerking met zeer uiteenlopende internationale artiesten. Bij regen gaan de voorstellingen door. Alleen bij harde wind wordt de voorstelling mogelijk afgelast. Houd het weerbericht in de gaten en kom bij twijfel toch even kijken of de film doorgaat.