2 pimpen

Voor de liefhebber
Voor de liefhebber

Knus internettenwww.oddmolly.com

Houd je van Indiase stoffen, kanten onderrokjes en geborduurde kraagjes? Dan moet je Odd Molly leren kennen. Dit modemerk heeft een hoog love-peace-and-happiness gehalte, met een waanzinnige collectie gekke jurken. Denk je jurken ‘nee’, maar die stoffen vind je wel interessant: ga dan toch naar de website. Het is ’s werelds eerste van stof gemaakte website, inclusief roesjes en knoopjes. Alle stoffen zijn afkomstig van de laatste collectie. En als je de website hebt bekeken, kun je via oddmolly.com/browser ook de rest van het wereldwijde web verkennen met een Odd Molly-blik dóór een Odd Molly browser. Zo wordt dat kille internet nog gezellig. Heb je een weblog? Met Odd Molly-stofjes kun je die pimpen via oddmolly.com/share. De jurken? Die zijn te helaas niet via de site te koop, wel bij orangebag.nl en Relaxed at Home in de Huidenstraat in Amsterdam. (MR)