1 knutselen

Voor als je deze agenda’s niet leuk genoeg vindt
Voor als je deze agenda’s niet leuk genoeg vindt

Zelf een agenda maken

www.albumprintservice.nl

Een middelbare schoolvriendin stal ooit de show door op de eerste schooldag na de zomervakantie te verschijnen met boeken gekaft in krantenpapier. Zo origineel, dat hadden wij nog nooit gezien. Vreselijk onhandig natuurlijk, al na een week lag de helft eraf, bovendien waren haar handen doorlopend besmeurd met zwarte inkt. Maar ze was wel de enige, terwijl wij de weken ervoor ons uiterste best hadden gedaan om het mooiste, gekste, origineelste kaftpapier op de kop te tikken. Was er toen de ‘Hema albumprintservice’ geweest – waarmee je zelf je agenda ontwerpt – dan had ik ook kunnen schitteren. In feite is het ding een eenvoudige zwart-wit-weekagenda met een ringband, maar doordat je zelf kunt bepalen welke foto’s erin komen, wordt hij uniek. Je moet er een enorm zwaar softwarepakket voor downloaden, en ook foto’s uploaden kost een eeuwigheid, maar dan heb je wel wat. Binnen zeven dagen en voor 19,95 euro heb je het zelfgemaakte boekje in huis. De agenda kan bij iedere willekeurige maand beginnen, je hoeft hem dus niet aan het begin van het schooljaar te bestellen. (LN)