Oplossing conflict The Doors nabij

Het gerechtshof van Californië weigert de hoger beroep in de zaak tussen de nog levende leden van popgroep The Doors te behandelen. Toetsenist Ray Manzarek en gitarist Robby Krieger waren door een lagere rechtbank veroordeelt tot een boete van meer dan 5 miljoen dollar wegens misbruik van de naam van de groep tijdens een tournee in 2003. De zaak was aangespannen door drummer John Densmore, en de ouders van Pamela Courson, de in 1974 overleden echtgenote van de drie jaar daarvoor eveneens gestorven zanger Jim Morrison. Densmore vond het goed dat de andere twee optraden met nummers van The Doors, maar wilde niet dat ze de naam gebruikten. Manzarek en Krieger gingen vervolgens op pad onder de naam The Doors of the 21st Century, maar de rechter vond dat niet voldoende anders.