Voor de verzekering (5)

Voor de verzekering (5) klik@nrc.nl Beppie Lotterman uit Oss is nog steeds geschokt. „Met deze heerlijke twintig jaar oude Saab heb ik ongeschonden 450.000 km gereden. Tot-ie op een mooie ochtend in augustus total loss werd gereden door een chauffeur die met 50 km per uur achteruit in onze doodlopende straat op mijn netjes geparkeerde Saab knalde. De chauffeur stopte, herstelde zich en reed vervolgens achteruit verder. De gevolgen zijn desastreus.” Lotterman, Beppie

Beppie Lotterman uit Oss is nog steeds geschokt. „Met deze heerlijke twintig jaar oude Saab heb ik ongeschonden 450.000 km gereden. Tot-ie op een mooie ochtend in augustus total loss werd gereden door een chauffeur die met 50 km per uur achteruit in onze doodlopende straat op mijn netjes geparkeerde Saab knalde. De chauffeur stopte, herstelde zich en reed vervolgens achteruit verder. De gevolgen zijn desastreus.”