Van Zweden, Pace, Janine Jansen

Van Zweden, Pace, Janine Jansen Amsterdam De Radio Kamer Filharmonie olv Jaap van Zweden begeleidt dit weekeinde in het Amsterdamse Concertgebouw de pianist Enrico Pace en de violiste Janine Jansen. Pace is zaterdag de solist in Rachmaninovs Rapsodie op een thema van Paganini. Verder: muziek van Tsjaikovski en Ravel. Janine Jansen speelt zondag het Vioolconcert KV 216 van Mozart. Verder: de ouverture Manfred van Tsjaikovski. Maandag speelt Jansen, samen met andere musici, kamermuziek van Dvorák en Messiaen. Robeco Zomerconcerten inf en res: www.robecozomerconcerten.nl Amsterdam, 24/05/06. Details en geheel van het exterieur van het Concertgebouw. Foto Leo van Velzen NrcHb.
Van Zweden, Pace, Janine Jansen Amsterdam De Radio Kamer Filharmonie olv Jaap van Zweden begeleidt dit weekeinde in het Amsterdamse Concertgebouw de pianist Enrico Pace en de violiste Janine Jansen. Pace is zaterdag de solist in Rachmaninovs Rapsodie op een thema van Paganini. Verder: muziek van Tsjaikovski en Ravel. Janine Jansen speelt zondag het Vioolconcert KV 216 van Mozart. Verder: de ouverture Manfred van Tsjaikovski. Maandag speelt Jansen, samen met andere musici, kamermuziek van Dvorák en Messiaen. Robeco Zomerconcerten inf en res: www.robecozomerconcerten.nl Amsterdam, 24/05/06. Details en geheel van het exterieur van het Concertgebouw. Foto Leo van Velzen NrcHb. Velzen, Leo van

Amsterdam

De Radio Kamer Filharmonie olv Jaap van Zweden begeleidt dit weekeinde in het Amsterdamse Concertgebouw de pianist Enrico Pace en de violiste Janine Jansen. Pace is zaterdag de solist in Rachmaninovs Rapsodie op een thema van Paganini. Verder: muziek van Tsjaikovski en Ravel. Janine Jansen speelt zondag het Vioolconcert KV 216 van Mozart. Verder: de ouverture Manfred van Tsjaikovski. Maandag speelt Jansen, samen met andere musici, kamermuziek van Dvorák en Messiaen.

Robeco Zomerconcerten inf en res: www.robecozomerconcerten.nl