tv nieuws en documentaires

Het uur van de wolf: Roald Dahl Ned.2, 23.25-00.15u. Roald Dahl, schrijver van kinderboeken als Matilda en De Heksen, was even onweerstaanbaar als intimiderend. In deze documentaire vertellen zijn (ex)-vrouwen, kinderen en kleinkinderen over het tragische leven van de schrijver. Roald Dahl in zijn schrijfhut. FOTO: Jan Baldwin
Het uur van de wolf: Roald Dahl Ned.2, 23.25-00.15u. Roald Dahl, schrijver van kinderboeken als Matilda en De Heksen, was even onweerstaanbaar als intimiderend. In deze documentaire vertellen zijn (ex)-vrouwen, kinderen en kleinkinderen over het tragische leven van de schrijver. Roald Dahl in zijn schrijfhut. FOTO: Jan Baldwin Baldwin, Jan

Het uur van de wolf: Roald DahlNed.2, 23.25-00.15u.

Roald Dahl, schrijver van kinderboeken als Matilda en De Heksen, was even onweerstaanbaar als intimiderend. In deze documentaire vertellen zijn (ex)-vrouwen, kinderen en kleinkinderen over het tragische leven van de schrijver.