tv film

tv film Madagascar (Eric Darnell, 2005) SBS6,19.10-20.30u. In deze tekenfilm van de makers van Shrek komen vier dieren uit de dierentuin van New York op het Afrikaanse eiland Madagascar terecht. Daar beseft leeuw Alex dat de biefstukken die hij thuis elke dag geserveerd kreeg, van dieren gemaakt worden. Pictured: (left to right) Visual development design of Marty, Gloria, Melman and Alex in the Madagascar jungle by Art Director Shannon Jeffries in DreamWorks Animation's computer-animated comedy MADAGASCAR.

Madagascar(Eric Darnell, 2005)SBS6,19.10-20.30u.

In deze tekenfilm van de makers van Shrek komen vier dieren uit de dierentuin van New York op het Afrikaanse eiland Madagascar terecht. Daar beseft leeuw Alex dat de biefstukken die hij thuis elke dag geserveerd kreeg, van dieren gemaakt worden.