Site2F7

Site2F7 Almere Op de groene zone tussen de Cinemadreef en de spoorlijn, wordt van do 21 t/m zo 24 aug het lifestyle festival Site2F7 gehouden. Tijdens de vier dagen gaan kunstenaars, ontwerpers en bewoners aan de slag met elkaar om de toekomstige mogelijkheden van de plek te onderzoeken. Tijdens het festival komen zes thema’s aan bod met uiteenlopende activiteiten: eco-shoppen, biologisch eten maken, yoga, dansen, wandelen. Verder opent er een tentoonstelling met werk van Ruben Le Noble en wordt er een natuurfilm vertoond. www.depaviljoens.nl

Almere

Op de groene zone tussen de Cinemadreef en de spoorlijn, wordt van do 21 t/m zo 24 aug het lifestyle festival Site2F7 gehouden. Tijdens de vier dagen gaan kunstenaars, ontwerpers en bewoners aan de slag met elkaar om de toekomstige mogelijkheden van de plek te onderzoeken. Tijdens het festival komen zes thema’s aan bod met uiteenlopende activiteiten: eco-shoppen, biologisch eten maken, yoga, dansen, wandelen. Verder opent er een tentoonstelling met werk van Ruben Le Noble en wordt er een natuurfilm vertoond.

www.depaviljoens.nl