Pop-O-Matic

Pop-O-Matic Utrecht Dansavond Pop-O-Matic in Utrecht viert het 10-jarig bestaan met een driedaags festival. Wo 27 aug optredens van The Gossip met de blanke soulzangeres Beth Ditto, en Lefties Soul Connection. 28 aug GEM (vers van de Lowlands-triomf), Rico & Sticks en Illusionary Rockers. 29 aug de eclectische muziekmix van The Bees, Rotterdamse sixtiesbeat van The Madd en een deejay-set van Chris, Bobby en Richard uit de groep Belle and Sebastian. Alle avonden worden omlijst en afgesloten door DJ St. Paul, de oprichter van Pop-O-Matic. 27 t/m 29 aug Tivoli, Utrecht, www.tivoli.nl. Betty Ditto (R) and Nathan Howdeshell from the US punk group The Gossip perform on the Miles Davis Hall during the 42nd Montreux Jazz Festival on late July 10, 2008 in Montreux. The festival runs from July 4 to July 19. AFP PHOTO / FABRICE COFFRINI AFP

Utrecht

Dansavond Pop-O-Matic in Utrecht viert het 10-jarig bestaan met een driedaags festival. Wo 27 aug optredens van The Gossip met de blanke soulzangeres Beth Ditto, en Lefties Soul Connection. 28 aug GEM (vers van de Lowlands-triomf), Rico & Sticks en Illusionary Rockers. 29 aug de eclectische muziekmix van The Bees, Rotterdamse sixtiesbeat van The Madd en een deejay-set van Chris, Bobby en Richard uit de groep Belle and Sebastian. Alle avonden worden omlijst en afgesloten door DJ St. Paul, de oprichter van Pop-O-Matic. 27 t/m 29 aug Tivoli, Utrecht, www.tivoli.nl.