Pleinbioscoop

Pleinbioscoop Rotterdam Elk jaar aan het eind van de zomer fietsen en lopen er mensen voorbij met klapstoeltjes, opblaasbanken en bakken popcorn richting Lloyd plein in Rotterdam. Daar wordt elk jaar Pleinbioscoop georganiseerd. Dit jaar gaat het evenement woensdag 20 augustus van start. De openingsfilms van de 12 filmavonden is Juno. Daarnaast staan onder andere de films Eastern Promises, Atonement, Control, Das Leben Der Anderen en The Bourne Ultimatum. Het terreinis geopend vanaf 21u. De films starten rond 21u30. Lloyd Plein, Westzeedijk, Rotterdam, www.pleinbioscoop.nl Actors Michael Cera, right, and Ellen Page are shown in scene from the Jason Reitman film 'Juno' in this undated handout photo. Reitman says he knew he had a great film on his hands with 'Juno,' the followup to his adored feature film debut, 'Thank You for Smoking' - but that hasn't stopped him from feeling pumped about its earlier-than-planned release date. (AP PHOTO/CP,HO, TIFF)
Pleinbioscoop Rotterdam Elk jaar aan het eind van de zomer fietsen en lopen er mensen voorbij met klapstoeltjes, opblaasbanken en bakken popcorn richting Lloyd plein in Rotterdam. Daar wordt elk jaar Pleinbioscoop georganiseerd. Dit jaar gaat het evenement woensdag 20 augustus van start. De openingsfilms van de 12 filmavonden is Juno. Daarnaast staan onder andere de films Eastern Promises, Atonement, Control, Das Leben Der Anderen en The Bourne Ultimatum. Het terreinis geopend vanaf 21u. De films starten rond 21u30. Lloyd Plein, Westzeedijk, Rotterdam, www.pleinbioscoop.nl Actors Michael Cera, right, and Ellen Page are shown in scene from the Jason Reitman film 'Juno' in this undated handout photo. Reitman says he knew he had a great film on his hands with 'Juno,' the followup to his adored feature film debut, 'Thank You for Smoking' - but that hasn't stopped him from feeling pumped about its earlier-than-planned release date. (AP PHOTO/CP,HO, TIFF) Associated Press

Rotterdam

Elk jaar aan het eind van de zomer fietsen en lopen er mensen voorbij met klapstoeltjes, opblaasbanken en bakken popcorn richting Lloyd plein in Rotterdam. Daar wordt elk jaar Pleinbioscoop georganiseerd. Dit jaar gaat het evenement woensdag 20 augustus van start. De openingsfilms van de 12 filmavonden is Juno. Daarnaast staan onder andere de films Eastern Promises, Atonement, Control, Das Leben Der Anderen en The Bourne Ultimatum. Het terreinis geopend vanaf 21u. De films starten rond 21u30.

Lloyd Plein, Westzeedijk, Rotterdam, www.pleinbioscoop.nl