Nieuwe functie watertoren

Nieuwe functie watertoren Leiden De watertoren in Dordrecht is een hotel/restaurantcomplex geworden met kassen en moestuinen. De gemeete Leiden zoekt een bestemming voor de markante watertoren aan de Hoge Rijndijk. Via een prijsvraag zijn ideeën verzameld voor een nieuwe bestemming van dit rijksmonument. Uitgangspunt was dat de toren openbaar toegankelijk moet zijn. De gemeente is de verkoopprocedure van de toren gestart. De ideeën van de prijswinnaars zijn nu te zien in RAP Architectuurcentrum. T/m 12 okt. vr, za & zo 12-17u Nieuwstraat 33, Leiden. Entree gratis. Inl www.rapsite.nl

Leiden

De watertoren in Dordrecht is een hotel/restaurantcomplex geworden met kassen en moestuinen. De gemeete Leiden zoekt een bestemming voor de markante watertoren aan de Hoge Rijndijk. Via een prijsvraag zijn ideeën verzameld voor een nieuwe bestemming van dit rijksmonument. Uitgangspunt was dat de toren openbaar toegankelijk moet zijn. De gemeente is de verkoopprocedure van de toren gestart. De ideeën van de prijswinnaars zijn nu te zien in RAP Architectuurcentrum.

T/m 12 okt. vr, za & zo 12-17u Nieuwstraat 33, Leiden. Entree gratis. Inl www.rapsite.nl