Maak je eigen Nikes

Maak je eigen Nikes Amsterdam Modeontwerpsters Natascha Hagenbeek en Maaike Gottschal nodigen kinderen tussen de 6 en 14 jaar uit om te helpen bij het ontwerpen van hun nieuwe collectie. Pennen, stiften en ander materiaal zijn beschikbaar om de wildste ideeën direct op een tweedehands witte sportschoen uit te proberen. Van de tekening wordt een uniek t-shirt gemaakt dat na afloop van de tentoonstelling mee naar huis mag. Kinderen die hun eigen sneakers meenemen mogen die ook bewerken. Mediamatic Bank Vijzelstraat 68 , 1017 HL Amsterdam. Inl. www.mediamatic.net

Amsterdam

Modeontwerpsters Natascha Hagenbeek en Maaike Gottschal nodigen kinderen tussen de 6 en 14 jaar uit om te helpen bij het ontwerpen van hun nieuwe collectie. Pennen, stiften en ander materiaal zijn beschikbaar om de wildste ideeën direct op een tweedehands witte sportschoen uit te proberen. Van de tekening wordt een uniek t-shirt gemaakt dat na afloop van de tentoonstelling mee naar huis mag. Kinderen die hun eigen sneakers meenemen mogen die ook bewerken.

Mediamatic Bank Vijzelstraat 68 , 1017 HL Amsterdam. Inl. www.mediamatic.net