Hellboy II. The Golden Army

Hellboy II. The Golden Army In 59 bioscopen Met Hellboy schiep Guillermo del Toro vier jaar geleden een van de leukste, stoerste en origineelste superhelden van de laatste jaren. Hellboy II. The Golden Army toont dezelfde held, dezelfde goed uitgewerkte bijfiguren, dezelfde droge humor en hetzelfde onvervalste plezier in zijn fantasy-wereld vol trollen en demonen. Dat is een prestatie in een genre waarin over gebrek aan concurrentie niet te klagen valt. Hellboy, gespeeld door een Ron Perlman, wordt bijgestaan door zijn vriendin Liz. Regie: Guillermo del Toro. Met: Ron Perlman, Selma Blair. Het Bureau voor Paranormale Research en Defesie: Johan Krauss (James Dodd), Abe Sapien (Doug Jones), Hellboy (Ron Perlman) en Liz Sherman (Selma Blair) scene uit de film Hellboy II: The Golden Army (2008) FOTO: UPI (L to R, foreground) Members of the B.P.R.D.--protoplasmic mystic Johann (voiced by SETH MACFARLANE), aquatic empath Abe (DOUG JONES), Hellboy (RON PERLMAN) and pyrokinetic Liz (SELMA BLAIR)--in front of ruthless leader Prince Nuada (LUKE GOSS) and his kind sister, Princess Nuala (ANNA WALTON), in ?Hellboy II: The Golden Army?. Endrenyi, Egon

In 59 bioscopen

Met Hellboy schiep Guillermo del Toro vier jaar geleden een van de leukste, stoerste en origineelste superhelden van de laatste jaren. Hellboy II. The Golden Army toont dezelfde held, dezelfde goed uitgewerkte bijfiguren, dezelfde droge humor en hetzelfde onvervalste plezier in zijn fantasy-wereld vol trollen en demonen. Dat is een prestatie in een genre waarin over gebrek aan concurrentie niet te klagen valt. Hellboy, gespeeld door een Ron Perlman, wordt bijgestaan door zijn vriendin Liz.

Regie: Guillermo del Toro.Met: Ron Perlman, Selma Blair.