Cary Grant verlengd

Cary Grant verlengd Amsterdam Het retrospectief gewijd aan Cary Grant in het Filmmuseum is wegens succes verlengd tot en met 3 september. Vertoond worden onder meer The Awful Truth, Bringing Up Baby, My Favorite Wife, People Will Talk, Notorious, His Girl Friday en Charade. De laatste twee werden het best bezocht. Van Alfred Hitchcocks North by Northwest zijn kopieën vertoond in andere steden. Op de tentoonstelling in het Filmmuseum zijn (t/m 3 sept) bijzondere privé-foto’s, originele affiches en thematische compilaties te zien. Inl. www.filmmuseum.nl, 020-5891400. Suspicion Year: 1941 Director: Alfred Hitchcock Cary Grant PHOTOS12

Amsterdam

Het retrospectief gewijd aan Cary Grant in het Filmmuseum is wegens succes verlengd tot en met 3 september. Vertoond worden onder meer The Awful Truth, Bringing Up Baby, My Favorite Wife, People Will Talk, Notorious, His Girl Friday en Charade. De laatste twee werden het best bezocht. Van Alfred Hitchcocks North by Northwest zijn kopieën vertoond in andere steden. Op de tentoonstelling in het Filmmuseum zijn (t/m 3 sept) bijzondere privé-foto’s, originele affiches en thematische compilaties te zien. Inl. www.filmmuseum.nl, 020-5891400.