2 Versieren

Zonnebloem op je schotel
Zonnebloem op je schotel

Schotelsticker

www.schotelsticker.nl, vanaf 35 euro, exclusief verzendkosten

Groenbakken, laptops, mobiele telefoons, je kunt het zo gek niet bedenken of er is een sticker voor. Dus waarom geen plakkende versiering voor de satellietschotel? Het is meteen een goede oplossing voor al die horizonvervuilende witte schotels aan flatgebouwen en in achtertuinen, moeten Jeroen Bruls en Luc Harings – bedenkers van de Schotelsticker – gedacht hebben. Vorig jaar wonnen ze er de El-Hema-ontwerpwedstrijd mee. Toen hadden ze nog maar twee ontwerpen, inmiddels zijn het er acht. Van de Amerikaanse en Europese vlag tot een Turks motiefje of zonnebloem. En wie dat toch niet genoeg vindt, je kunt er ook één bestellen met een eigen ontwerp. Misschien een leuk idee voor de verjaardag van de buurman? De stickers zijn gemaakt van een hoogwaardig folie dat het signaal niet verstoort. (AB)