tv nieuws en documentaires

tv nieuws en documentaires Nova College Tour Ned.3, 21.10-21.55u. Hans Teeuwen is te gast bij Twan Huys in het LAK-theater in Leiden. Tweehonderd studenten in de zaal mogen vragen stellen. Tweeuwen spreekt vrijuit over de kritiek van Freek de Jonge („Freek wie?”), over zijn eigen motivatie en over de vrijheid van meningsuiting. Herh. Leiden, Hans Teeuwen en NOVA-presentator Twan Huys tijdens tv opnames. Op maandag 19 november om 17.00 uur neemt de omroep NPS een pilot op van het spiksplinternieuwe programma Nova College Tour met als hoofdgast Hans Teeuwen. Het tv programma Nova College Tour duurt veertig minuten en gaat op tournee langs alle universiteiten in Nederland. NOVA-presentator Twan Huys interviewt gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. De eerste gast en de eerste stop van de Nova College Tour is Hans Teeuwen in het LAK Theater aan de Universiteit van Leiden.NOVA komt op het derde net met een nieuw programma: NOVA College Tour. Daarin gaan de makers op tournee langs universiteiten in Nederland. NOVA-presentator Twan Huys interviewt, samen met het publiek, gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap.
De eerste gast, op 6 december (20.30 uur, Nederland 3), is cabaretier Hans Teeuwen. Hij komt langs in het LAK Theater van de Universiteit van Leiden. In de zaal zitten een paar honderd studenten die zich actief met het gesprek bemoeien. ©Taco van der Eb
tv nieuws en documentaires Nova College Tour Ned.3, 21.10-21.55u. Hans Teeuwen is te gast bij Twan Huys in het LAK-theater in Leiden. Tweehonderd studenten in de zaal mogen vragen stellen. Tweeuwen spreekt vrijuit over de kritiek van Freek de Jonge („Freek wie?”), over zijn eigen motivatie en over de vrijheid van meningsuiting. Herh. Leiden, Hans Teeuwen en NOVA-presentator Twan Huys tijdens tv opnames. Op maandag 19 november om 17.00 uur neemt de omroep NPS een pilot op van het spiksplinternieuwe programma Nova College Tour met als hoofdgast Hans Teeuwen. Het tv programma Nova College Tour duurt veertig minuten en gaat op tournee langs alle universiteiten in Nederland. NOVA-presentator Twan Huys interviewt gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. De eerste gast en de eerste stop van de Nova College Tour is Hans Teeuwen in het LAK Theater aan de Universiteit van Leiden.NOVA komt op het derde net met een nieuw programma: NOVA College Tour. Daarin gaan de makers op tournee langs universiteiten in Nederland. NOVA-presentator Twan Huys interviewt, samen met het publiek, gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap.
De eerste gast, op 6 december (20.30 uur, Nederland 3), is cabaretier Hans Teeuwen. Hij komt langs in het LAK Theater van de Universiteit van Leiden. In de zaal zitten een paar honderd studenten die zich actief met het gesprek bemoeien. ©Taco van der Eb Eb, Taco van der

Nova College TourNed.3, 21.10-21.55u.

Hans Teeuwen is te gast bij Twan Huys in het LAK-theater in Leiden. Tweehonderd studenten in de zaal mogen vragen stellen. Tweeuwen spreekt vrijuit over de kritiek van Freek de Jonge („Freek wie?”), over zijn eigen motivatie en over de vrijheid van meningsuiting. Herh.