3 beoordelen

„Katie Holmes’ downward spiral”
„Katie Holmes’ downward spiral”

Fugging the stars

www.gofugyourself.com

Een bad hair day of een kilootje-te-veel-minderwaardigheidscomplex? Ga naar gofugyourself.com. Op dit weblog, dat het midden houdt tussen satire en roddelrubriek, becommentariëren de Amerikaanse Jessica Morgan en Heather Cocks zonder genade de modeflaters van de sterren. Fug – samentrekking van frightfully ugly (beangstigend lelijk) – is van toepassing op een Jessica Simpson of Paris Hilton, maar ook op mode-iconen als Maggie Gyllenhaal of Sienna Miller worden zonder pardon ‘gefugt’. Internetters hebben ook een stem in de beoordeling. Klik en bepaal of de rode avondjurk van Scarlett Johansson fug of fab is. Op hilarische wijze krijgt Kelly Osbourne op haar kop vanwege de grote zwarte pruik met strik die ze draagt: „Oh Kelly… That wig makes you look like an extra in Hairspray, and not in a good way.” (DD)

Met bijdragen van Deirdre Das, Robbert Weij en Irene de Vette