2 luisteren

David Byrne en Brian Eno everythingthathappens.com

Online cd beluisteren

www.everythingthathappens.com

Wat krijg je als David Byrne (oud-frontman van de legendarische Talking Heads) en Brian Eno (uitvinder van ambient en producer van onder andere U2 en Coldplay) voor het eerst sinds dertig jaar de krachten bundelen en samen een album maken? Dat kun je horen op de website everythingthathappens.com. De cd heet Everything That Happens Will Happen Today en de tour gaat in september van start – vooralsnog alleen in Amerika. In de trailer vertelt een opgewonden David Byrne dat hij met zijn band naast het nieuwe materiaal ook Talking Heads-nummers zal spelen. Je kunt als voorproefje nu vast het nummer Strange Overtones gratis downloaden en sinds een paar dagen is de complete cd te streamen van de site. De cd is ook beschikbaar als betaalde download en is te bestellen. (RW)