Voor de verzekering (3)

Voor de verzekering (3) klik@nrc.nl Bram en Doddy van Leeuwen-Assink uit Almere schrijven: „Nadat wij met onze catamaran door een rondvaartboot in het Göta Kanaal (Zweden) op de rotsen waren gezet, zagen we bij het hijsen pas de schade die we reeds vermoedden. Gelukkig dekte de verzekering de schade.” In de rubriek klik@nrc.nl staat elke dag een lezersfoto. Het thema deze week is: ‘voor de verzekering’. Verstuur de foto in jpg-formaat. Vergeet niet je naam, woonplaats en een beschrijving mee te sturen. Ook de gevolgen van een inbraak of natuurramp vastgelegd voor de verzekering? Mail ze naar klik@nrc.nl.
Voor de verzekering (3) klik@nrc.nl Bram en Doddy van Leeuwen-Assink uit Almere schrijven: „Nadat wij met onze catamaran door een rondvaartboot in het Göta Kanaal (Zweden) op de rotsen waren gezet, zagen we bij het hijsen pas de schade die we reeds vermoedden. Gelukkig dekte de verzekering de schade.” In de rubriek klik@nrc.nl staat elke dag een lezersfoto. Het thema deze week is: ‘voor de verzekering’. Verstuur de foto in jpg-formaat. Vergeet niet je naam, woonplaats en een beschrijving mee te sturen. Ook de gevolgen van een inbraak of natuurramp vastgelegd voor de verzekering? Mail ze naar klik@nrc.nl. Leeuwen-Assink, Bram en Doddy van

Bram en Doddy van Leeuwen-Assink uit Almere schrijven: „Nadat wij met onze catamaran door een rondvaartboot in het Göta Kanaal (Zweden) op de rotsen waren gezet, zagen we bij het hijsen pas de schade die we reeds vermoedden. Gelukkig dekte de verzekering de schade.”