tv film

tv film John Q (Nick Cassavetes 2002) Net5, 20.30-22.50u Deze aanklacht tegen de Amerikaanse gezondheidszorg wil vooral een stervehikel zijn. Daardoor gaat veel nuance verloren. Denzel Washington gijzelt een chirurg om de harttransplantatie voor zijn onderverzekerde zoon af te dwingen. Hij groeit uit tot volksheld.
tv film John Q (Nick Cassavetes 2002) Net5, 20.30-22.50u Deze aanklacht tegen de Amerikaanse gezondheidszorg wil vooral een stervehikel zijn. Daardoor gaat veel nuance verloren. Denzel Washington gijzelt een chirurg om de harttransplantatie voor zijn onderverzekerde zoon af te dwingen. Hij groeit uit tot volksheld.

John Q(Nick Cassavetes 2002)Net5, 20.30-22.50u

Deze aanklacht tegen de Amerikaanse gezondheidszorg wil vooral een stervehikel zijn. Daardoor gaat veel nuance verloren. Denzel Washington gijzelt een chirurg om de harttransplantatie voor zijn onderverzekerde zoon af te dwingen. Hij groeit uit tot volksheld.