Overige films

Uptown Girls (Boaz Yakin, 2003, VS). Kinderkomedie afficheert zichzelf als modern sprookje over de avonturen van een prinses die uit haar kasteel – een luxe etage in New York – wordt gegooid en moet gaan werken voor de kost. RTL 5, 20.30-22.15u.

John Q (Nick Cassavetes, 2002, VS). Aanklacht tegen de afgekalfde Amerikaanse gezondheidszorg wil uiteindelijk vooral een stervehikel zijn, met het verlies aan nuances van dien. Fabrieksarbeider Denzel Washington gijzelt hartchirug om transplantatie voor zijn onderverzekerde zoontje af te dwingen. En groeit uit tot volksheld. Net 5, 20.30-22.50u.

Wu jian dao III/Infernal Affairs 3 (Wai Keung Lau & Siu Fai Mak, 2003, Hongkong). Derde deel in misdaadtrilogie over een bij de politie geïnfiltreerde gangster en een politie-agent die zich ‘undercover’ bij de maffia heeft aangesloten. RTL 7, 22.35-0.50u.