tv nieuws en documentaires

Keuringsdienst van Waarde Ned.3, 22.10-22.35u. Herhaling van de aflevering over panga. Pangafilets zijn populair en liggen ‘vers’ in de marktkraam en de supermarkt. Maar het is toch een tropische vis? Er blijkt nogal een verschil te zijn tussen vries en vers. Het consumentenprogramma gaat op onderzoek uit en ontdooit.
Keuringsdienst van Waarde Ned.3, 22.10-22.35u. Herhaling van de aflevering over panga. Pangafilets zijn populair en liggen ‘vers’ in de marktkraam en de supermarkt. Maar het is toch een tropische vis? Er blijkt nogal een verschil te zijn tussen vries en vers. Het consumentenprogramma gaat op onderzoek uit en ontdooit.

Keuringsdienst van WaardeNed.3, 22.10-22.35u.

Herhaling van de aflevering over panga. Pangafilets zijn populair en liggen ‘vers’ in de marktkraam en de supermarkt. Maar het is toch een tropische vis? Er blijkt nogal een verschil te zijn tussen vries en vers. Het consumentenprogramma gaat op onderzoek uit en ontdooit.