tv nieuws en documentaires

Inside the campus Ned.2, 23.20-00.20u. Weer een China-documentaire, maar toch een aanrader. De Franse documentairemaker Camille Ponsin filmde een jaar lang twee studentes op een universiteitscampus. De één is trouw aan de partij, de ander lonkt meer naar het westen. We zien ze bij hun militaire training, maar ook in vrije tijd. Chinese students with umbrellas walk out from a campus after the National College Entrance Exam in Wuhan in central China's Hubei province, Sunday, June 8, 2008. More than 10 million students across China took annual college entrance exams on Saturday and Sunday. (AP Photo) ** CHINA OUT ** Associated Press

Inside the campusNed.2, 23.20-00.20u.

Weer een China-documentaire, maar toch een aanrader. De Franse documentairemaker Camille Ponsin filmde een jaar lang twee studentes op een universiteitscampus. De één is trouw aan de partij, de ander lonkt meer naar het westen. We zien ze bij hun militaire training, maar ook in vrije tijd.