Voorzitter Donderdag Meppeldag blijft toch

Meppel. André Schenkel blijft aan als voorzitter van de stichting Donderdag Meppeldag. Eerder had Schenkel nog laten weten het na twee jaar voorzitterschap voor gezien te houden. Gesprekken met medebestuursleden hebben de inwoner van Uffelte tot inkeer gebracht. ”Ja, het is nu zo goed als zeker dat ik doorga”, bevestigt Schenkel. Te drukke werkzaamheden in de zomer (Schenkel is eigenaar van de Etos in de hoofdstraat in Meppel) waren de aanleiding tot het drastische besluit van de DMD-voorzitter. ”`s Zomers is het ook hoogseizoen in mijn zaak. Daar komt bij dat medewerkers op vakantie gaan. Als voorzitter van Donderdag Meppeldag wil ik graag de hele dag in de stad zijn. Mijn medebestuursleden hebben gezegd dat ik van dat idee af moet. Daar ga ik me volgend jaar proberen aan te houden.”