tv nieuws en documentaires

Super Size Me Ned.3, 21.10-22.45u. De Amerikaan Morgan Spurlock at 30 dagen lang drie keer per dag bij McDonald’s. Hij kwam elf kilo aan, had last van stemmingswisselingen en een leveraandoening. Na een tijdje raakte Spurlock zelfs verslaafd aan de junkfood. Spurlock wil inzicht geven in een groot Amerikaans probleem: vetzucht.
Super Size Me Ned.3, 21.10-22.45u. De Amerikaan Morgan Spurlock at 30 dagen lang drie keer per dag bij McDonald’s. Hij kwam elf kilo aan, had last van stemmingswisselingen en een leveraandoening. Na een tijdje raakte Spurlock zelfs verslaafd aan de junkfood. Spurlock wil inzicht geven in een groot Amerikaans probleem: vetzucht.

Super Size MeNed.3, 21.10-22.45u.

De Amerikaan Morgan Spurlock at 30 dagen lang drie keer per dag bij McDonald’s. Hij kwam elf kilo aan, had last van stemmingswisselingen en een leveraandoening. Na een tijdje raakte Spurlock zelfs verslaafd aan de junkfood. Spurlock wil inzicht geven in een groot Amerikaans probleem: vetzucht.