tv nieuws en documentaires

Tegenlicht: China Blue Ned.2, 23.35-00.40u. De 16-jarige Jasmine is een van de miljoenen, vaak piepjonge arbeiders die het arme Chinese platteland verruilen voor de stad. Ze werkt als lossedraadjesknipper in een jeansfabriek en woont op het terrein van de fabriek. De huur wordt op haar loon ingehouden. Documentaire van Micha X. Peled
Tegenlicht: China Blue Ned.2, 23.35-00.40u. De 16-jarige Jasmine is een van de miljoenen, vaak piepjonge arbeiders die het arme Chinese platteland verruilen voor de stad. Ze werkt als lossedraadjesknipper in een jeansfabriek en woont op het terrein van de fabriek. De huur wordt op haar loon ingehouden. Documentaire van Micha X. Peled

Tegenlicht: China BlueNed.2, 23.35-00.40u.

De 16-jarige Jasmine is een van de miljoenen, vaak piepjonge arbeiders die het arme Chinese platteland verruilen voor de stad. Ze werkt als lossedraadjesknipper in een jeansfabriek en woont op het terrein van de fabriek. De huur wordt op haar loon ingehouden. Documentaire van Micha X. Peled