tv nieuws en documentaires

Dokument: Dun Ned.2, 22.45-23.40 Tweedelige documentaire over vier jonge vrouwen die in een anorexiakliniek vechten tegen de eetstoornis die hun leven kapotmaakt. Gedwongen maaltijden, dagelijkse weegsessies en pijnlijke confrontaties met familieleden en het behandelend personeel. Deel 2 op 25 augustus.
Dokument: Dun Ned.2, 22.45-23.40 Tweedelige documentaire over vier jonge vrouwen die in een anorexiakliniek vechten tegen de eetstoornis die hun leven kapotmaakt. Gedwongen maaltijden, dagelijkse weegsessies en pijnlijke confrontaties met familieleden en het behandelend personeel. Deel 2 op 25 augustus.

Dokument: DunNed.2, 22.45-23.40

Tweedelige documentaire over vier jonge vrouwen die in een anorexiakliniek vechten tegen de eetstoornis die hun leven kapotmaakt. Gedwongen maaltijden, dagelijkse weegsessies en pijnlijke confrontaties met familieleden en het behandelend personeel. Deel 2 op 25 augustus.