Overige films

The Man Who Knew Too Little (Jon Amiel, 1997, VS). Melige spionagekomedie met Bill Murray als onnozele Amerikaan die in Londen maffiosi en spionnen abusievelijk voor ingehuurde acteurs houdt. RTL 7, 20.30-22.20u.

Super Size Me (Morgan Spurlock, 2004, VS). Overtuigende documentaire aanklacht tegen de fast food-industrie. De 33-jarige Spurlock was gezond en emotioneel stabiel. Een maand later was hij elf kilo zwaarder en kampte hij met stemmingswisselingen en een leveraandoening. Wat was er gebeurd? Hij had drie keer per dag bij McDonalds gegeten. Ned.3, 21.10-22.45u.

Grosse Pointe Blank (George Armitage, 1997, VS). John Cusack als huurmoordenaar die in zijn suffe geboortestadje moet zijn. Neemt de psychische nood van de hoofdpersoon én de spectaculaire aspecten van zijn beroep tamelijk serieus. BBC 1, 0.05-1.50u.